Love Story video's

We hebben heel wat mooie matches gemaakt, maar hoe gaat het nu met ze? Het leek ons leuk om hun verhaal te horen en te zien hoe de relatie tussen mens & dier zich inmiddels heeft ontwikkeld. Heb je ook een match gemaakt via Verhuisdieren en vind je het leuk om langs te komen in onze studio? Mail dan naar info@verhuisdieren.nl.

 


De katten Furby en Bowie zijn BN'ers aan het worden want ze komen regelmatig voor in de video's van hun nieuwe baasje. Marije van der Made is namelijk een bekende You-Tubester met haar kanaal 'Dit gebeurd er als'. Ze is stapelgek op haar katten. In deze video vertelt ze hoe ver haar liefde gaat.


De knappe boxer Bertus zocht op 9 jarige leeftijd nog een nieuw baasje via Verhuisdieren.nl. Helaas konden zijn oude baasjes na hun scheiding niet meer voor hem zorgen. Bertus heeft helaas artrose maar is met zijn neus in de boter gevallen want hij heeft zijn match helemaal gevonden bij hondenmasseuse Loes. Bekijk hier zijn nieuwe geluk :-)


Sammie & Jerrie, het zijn de kinderen van Murielle en Joris. Het was liefde op het eerste gezicht toen dit jonge stel via Verhuisdieren de katten in de ogen keek. Naast de gezelligheid van de beestjes boden ze ook veel troost toen Murielle in een burn-out raakte.


Eva en Marcel adopteerden vorig jaar hun eerste hond via Verhuisdieren. Omdat ze zo dolgelukkig zijn met Cookie besloten ze om er nog een Verhuishond bij te adopteren. Het werd Toska. In deze video zie je hoe het nu met deze dames gaat.


Toen Naomi en de vader van haar zoontje Ben uit elkaar gingen moest ze ook afscheid nemen van haar twee katten. Eenmaal gesetteld in haar nieuwe huis miste ze het gezelschap van de katten. Samen met Ben besloot ze om de rode katers Bram & Willen een thuis te bieden. Inmiddels zijn ze onmisbaar de beste vriendjes van Ben


Thalien organiseert bootcamps 'Let the dogs workout' voor baas en hond in het Vondelpark in A'dam. In hond Moos vond ze haar perfecte maatje. In dit filmpje zie je ze samen in acite, vertelt Thalien waarom ze zo'n goede match zijn en wat ze nog kan leren van haar hond.


Na een zware tijd in het ziekenhuis is Gerard samen zijn vrouw Carrie weer toe aan een hond. Voorwaarde is dat de hond ook een beetje krakkemikkig is, net als Gerard. De buurvrouwen gaan aan de slag op Verhuisdieren en vinden de 3 potige Tommy. De ideale match voor Gerard.


Jolanda runt een strandpaviljoen op Texel en zocht een vriendje voor haar hond, die een kameraadje miste. Wat ze niet helemaal incalculeerde was dat zij zelf ook compleet verliefd werd op Quinta. Bekijk hier hun prachtige Love Story...


Suus heeft een maand vrij genomen voor een stiltereis naar de woestijn en een maand yogaretreat op Bali. Ze cancelde alles omdat chihuahua Ivy op haar pad komt. Ze hebben nu alle tijd samen om aan elkaar te wennen. Een ideale start.


Hondje Bo heeft Blandijne enorm geholpen met het herstellen van haar burn-out. De onvoorwaardelijke liefde, het samen naar buiten gaan en eindeloos wandelen was precies wat Blandijne nodig had.


Sjors is de liefde van haar leven, zegt Monica. Na een huwelijk van 30 jaar moet ze oppassen dat ze niet in een isolement beland. Sjors komt precies op het goede moment en blijkt haar ideale levenspartner.


Hector is de koning met zijn nieuwe baasjes! Een prachtige 3 eenheid waar geen speld is tussen te krijgen.


Na een traumatische start van zijn leven in Roemenië heeft Bas gelukkig een liefdevolle plek gevonden bij de familie Pronk. Inmiddels hoort hij helemaal bij het gezin.


Petra en Wim zochten een maatje voor hun hond Shina die ze drie maanden eerder uit Spanje hadden geadopteerd. Via Verhuisdieren vonden ze Frodo en hij bleek de ideale match. Het was liefde op het eerste gezicht tussen de honden, ze zijn inmiddels onafscheidelijk.


Na een zware tijd wegens ernstige gezongheidsproblemen van Simone zorgt de komst van Boris voor een hoop vrolijkheid bij de familie van Heumen.


Lola & Marloes zijn niet alleen privé een match, ze werken ook samen. De hond helpt haar met coachen van mensen en kinderen door op gedrag te reageren en te spiegelen. Dit zorgt voor meer zelfkennis en soms grote inzichten.


Johan heeft vijf jaar geleden zijn vrouw verloren. Hij vindt enorm veel steun en afleiding bij zijn dieren. Zo heeft hij via Verhuisdieren zijn liefde Boefie gevonden en sindsdien zijn ze onafscheidelijk.


Het leven van Claire verandere drastisch na haar scheiding. Van een grote boerderij met de zorg voor allemaal dieren belande ze alleen in een kleine woning in de stad. Moyga was de engel die op haar pad kwam.