AmbassadeursChallenge van start

Het is zo ver! We zijn gestart met het selecteren van ambassadeurs voor onze AmbassadeursChallenge die op 1 januari 2020 van start gaat. Ben je wel toe aan wat uitdaging? Heb je zin om iets goeds te doen voor een goed doel? Ben je mondig, heb je een beetje lef en een actief social media-account (Facebook en/of instagram)? Zijn dieren een rode draad in je leven? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Nieuws Nienke Oort
25-10-2019

Wat doe je als ambassadeur? 

Als ambassadeur draag je ons doel uit: dieren herplaatsen van huis naar thuis, zonder verblijf in een asiel. En breng je Verhuisdieren op ludieke wijze onder de aandacht bij mensen.

Wij geven elke ambassadeur elke maand een uitgebreide handleiding voor de komende challenge. Deze varieert van een spandoekactie in de openbare ruimte tot het benaderen van lokale media. Hoe je een challenge invult, mag je helemaal zelf bedenken. Hoe creatiever, hoe leuker en hoe meer aandacht jij en jouw actie krijgt! Lees hier meer over de Challenge.

Aan het eind van de challenge gaat er natuurlijk niemand met lege handen naar huis...

         MELD JE NU AAN         

Help een goed dierendoel

Maar de voornaamste reden om je aan te melden moet zijn dat je je op ludieke en leuke wijze in wilt zetten voor een goed dierendoel. Je helpt dieren die een (nieuw) thuis zoeken aan een warme en liefdevolle mand. Daar draait het allemaal om. En dat betreft niet alleen honden en katten van baasjes die om wat voor reden dan ook niet meer voor ze kunnen zorgen, maar ook straathonden en -katten uit het buitenland die een naar zwerversbestaan achter de rug hebben. Bekijk hier alle dieren die nu een baasje zoeken...

Dus, ga jij de challenge aan met 11 andere ambassadeurs en help jij Verhuisdieren nog veel bekender te maken? Want hoe meer mensen ons kennen, hoe minder dieren in het asiel belanden! 

         MELD JE NU AAN         

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's
icon-arrow-left Created with Sketch.