Featured

Amber heeft ons hart gestolen!

door Succesmatches – Succesmatches – 29-11-2010

Erica: 'Na een lange periode van ziekte is onze hond Radja vorig jaar december toch vrij plotseling overleden. Dit gaf ons veel verdriet en wij wilden even een periode van rust om alles een plekje te geven....... Maar al gauw mistte we de wandelingen, een hond om je heen, de snuit onder je arm die vraagt om aandacht. Dus al gauw waren we het er beide over eens dat er toch weer een hond moest komen. En zo kwamen we terecht op de website Verhuisdieren.nl.

[object_player:http://www.youtube.com/watch?v=8rdUfSoAXyE]

Via deze website zagen we Amber, een 10-jarige Vizsla. Wij wilden namelijk graag een oudere hond omdat oudere honden doorgaans moeilijk worden herplaatst en in onze ogen verdienen zij nog een mooie oude dag.

Na een proefperiode van een week waren we zo verknocht aan Amber dat we geen moment hebben getwijfeld. Amber zou haar laatste jaren bij ons “slijten. Ze heeft ons hart gestolen en genieten iedere dag nog met volle teugen van haar, dankzij Verhuisdieren.nl. 

Verhuisdieren, dank je wel!'

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier