Featured

Een lieve kanjer

door Succesmatches – Succesmatches – 14-02-2013

HENK: 'Wij kwamen op jullie website door onze dochter toen zij hoorde dat wij mogelijk een hond zochten. Wij waren beslist niet op zoek naar een herder maar zij vertelde ons dat we toch even moesten kijken naar Sammie (7), daar hij zo relaxed op de foto lag met zijn poten over elkaar. Kortom we gingen naar Vlssingen.'Daar aangekomen is historie. Het klikte en Sammie ligt nu aan onze voeten. Overigens was onze match niet geheel volgens onze verlangens, voor 90% wel. Sammie heeft namelijk een enorm jachtinstinct.

Meteen ter verduidelijking waarom wij met z'n drieen ( mijn vrouw en ik
plus hond) naar een hondenschool gaan: Sammie raakt buiten zichzelf van hazen, ganzen, zwanen meerkoeten. Verleden week heeft hij dwars door een brede sloot bijna een zwaan uit de lucht geplukt. Zwaan zit nu in Denemarken? Dat gaat een keer niet goed aflopen.

Gisteravond hebben wij erg om hem gelachen. Sammie was niet weg te slaan voor de tv. Oren alle  kanten op, snuffelen achter de tv.... We keken namelijk  een natuurfilm met vogels...of je dat natuurinstinct ooit onder contole krijgt, wij betwijfelen dat.

Overigens is alles te danken aan de dames die Sammie op jullie site hebben gezet. Zij hebben Sammie van de ketting gekocht en haar samen met haar nest van 7 puppies naar Nederland gehaald vanuit Portugal. Zij vetelde ons dat Sammie al 6 keer geworpen had in erbarmelijke omstandigheden. Via Verhuisdieren hebben ze een baasje voor haar gevonden en dat is goed gelukt! Onze dank daarvoor. Wij hebben er een lieve kanjer bij maar wel een zeikerd :-)'.

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier