Evelien de Bruijn is ambassadeur in april

Foto: Wenda Oudshoorn

 

Wat hebben we weer een leuke ambassadeur! Evelien de Bruijn, het bekende gezicht van Hart van Nederland, zal deze maand op Instagram de tweedekansdieren helpen om een fijn en warm thuis te vinden. Ze krijgt hierbij de mental support van haar eigen honden Tante Cor en Bruun.

Influencer Dennis van Plateringen
01-04-2022

Waar ken je Evelien de Bruijn van?

Deze vrolijke krullenbol draait al jaren mee in de mediawereld. Na verschillende functies binnen dit wereldje zoals telefoniste, producer en manager kroop ze zelf achter de radiomicrofoon en startte ze in de nacht van NPO 3FM. Vanaf 2006 is ze één van de gezichten van Hart van Nederland en bleef ze dat combineren met haar andere liefde; de radio. Vanaf maart 2019 is Evelien de nieuwslezeres en sidekick van Gerard Ekdom in het programma ‘Ekdom in de Morgen’ op Radio 10. Ook was Evelien in 2019 één van de deelnemers aan Wie is de Mol. Naast presenteren is ze dol op sport, reizen en haar familie. De honden Tante Cor en Bruun horen daar natuurlijk ook bij!

Evelien als maandambassadeur voor Verhuisdieren

Net als vele andere hondenbaasjes is ze dol op haar eigen lieverds. Haar honden Tante Cor en Bruun hebben een beste vriend, Dex, die zijn baasjes gevonden heeft via Verhuisdieren. Een echte verhuishond dus! Dit was voor Evelien een extra motivatie om zich een maand in te zetten voor de dieren op onze site. We wensen Evelien ontzettend veel succes en plezier deze maand! Volg Evelien de Bruijn op Instagram om te zien welke dieren zij extra in de spotlights zet.

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren