Featured

Het verhaal van diesel

door Succesmatches – Succesmatches – 31-03-2010

Hallo Ik ben Diesel
(ja zo heette ik eerst niet hoor dat is mijn nieuwe naam).

Ik zal jullie alles vertellen.

Ik woonde eerst in leiden met 14 andere katten en een hondje en nog meer dieren.Mijn vrouwtje en baasje waren erg verdrietig omdat er 10 van ons zouden moeten verhuizen. Dit zou ook op de televisie komen, mijn naam was toen Pukkie.

Verhuisdieren.nl heeft een profiel van ons geplaatst op de wedsite om lieve nieuwe baasjes voor ons te vinden. Ze gingen dan ook met die mensen praten en als het een match zou zijn dan zou pas het vrouwtje gebeld worden.Er was ook voor mij gebeld.

Op een dag kwam er een mevrouw uit Blokker naar mij kijken ik lag net in  mijn hangmatje te zoesen. Ik vond haar meteen erg lief en ging met haar knuffelen.Daarna ging ik met haar op de foto en moest ik in een box om mee te gaan dat was wel een beetje raar hoor. Mijn nieuwe vrouwtje kreeg deze vervoersbox voor mij en voer en een mandje en muisjes en wat lekkers en korrels voor de bak en nog meer dingen.Toen moest er afscheid genomen worden van mijn baasjes dat was erg verdrietig mijn vrouwtje moest ook huilen.

Daarna ging ik op schoot bij mijn nieuwe vrouwtje in de box in de auto, ik vond het wel een beetje eng hoor eerst zo in de auto maar mijn nieuwe vrouwtje deed haar vinger door de tralies en ging mij troosten toen was het goed.

Eenmaal in mijn nieuwe huis aangekomen was ik wel bang het vrouwtje heeft de box opengezet eerst wilde ik er niet uit later wel maar toen ben ik onder de bank gekropen. De volgende dag zat ik nog onder de bank maar ik ben er toch onderuit gekomen vrouwtje heeft een beetje geholpen. Ik ben ook het huis gaan verkennen op de bak ging ik al meteen hoor de eerste dag al en eten en drinken deed ik ook. Mijn vrouwtje had een mooi mandje gekocht en een krappaal enz.

Ik ben op een gegeven moment  het huis gaan verkennen en ging ook steeds naar Anita zo heet mijn vrouwtje toe om te knuffelen. Ook praat ik nu veel met haar en vraag ik om aandacht ja ik ben wel slim hoor. Dan leg ik gewoon mijn pootje op haar been als ik op mijn achterpoten sta werkt altijd. Ook lig ik graag op schoot of laat ik me vallen als het vrouwtje me aait. ’s Morgens roep ik om eten heel hard werkt ook goed hoor. Ik was heel gauw gewend ik vind het fijn daar ik was ook veel sneller gewend als mijn vriendjes uit Leiden heb ik uit betrouwbare bron.

Ja ik ben stoer he en vind mijn vrouwtje zo lief we waren meteen gek op elkaar. Dus in een paar dagen was ik de baas en zij personeel ssst niet verder vertellen hoor. Er is sinds kort iemand bijgekomen in huis of moet ik zeggen 2 een mens (de vriend van mijn vrouwtje) en een grote, grote hond die luistert naar de naam Alfa. Toen de hond voor het eerst binnenkwam had ik wel een dikke staart maar he ik ben stoer he.
Ok eerst kroop ik even weg maar de eerste nacht was ik al alleen met Alfa.

Ik was ook meteen gek op de vriend van het vrouwtje ook niet verder vertellen hoor want er is gezegd dat ik een vrouwen kat ben maar ik knuffel ook veel met hem. Ik was laatst heel stoer ik stond tegenover Alfa en keek hem aan en bleef kijken en hij keek eerst maar draaide zijn kop weg en liep weg goed van mij toch? Vandaar dat ik nu een nieuwe stoere naam heb namelijk Diesel. Ook ging ik met mijn pootje op het pootje van Alfa tikken zachtjes en heb ik hem een kopje gegeven. Ok ik ben een watje wand hij ligt vaak in mijn mand heb ik ook een foto van gemaakt maar ik doe wel wat terug ik drink lekker uit zijn bak. Zijn bot mag ik helaas niet maar bah die is ook niet lekker maar ik pest hem er wel graag mee even erheen gaan haha dan gaat hij zijn bot gauw pakken. Maar Alfa is een hele lieve grote stoere hond en hij bewaakt mij en mijn baasjes heel goed. We eten ook graag snoepjes naast elkaar.

Ik heb echt mijn plekje gevonden en ben gelukkig bij mijn nieuwe baasjes en bij Alfa. Hopelijk kunnen er nog heel veel poezen en katers gelukkig worden via deze site en vinden ze ook een super huisje net als ik.

Pootje en kopje van Diesel.

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier