Featured

Ko is nu mijn binky

door Succesmatches – Succesmatches – 04-10-2012

Shirley: 'Ik was met mijn twee dochters op zoek naar een hondje en naar lang zoeken hoorde ik van mijn vriendin over Verhuisdieren.nl ik ben me daar gaan inschrijven en kreeg een match met “Ko” een boomer.

Ik heb meteen gebeld met de toenmalige eigenaar en een paar dagen later ben ik langsgegaan, het klikte meteen met de hond en ons dus we hadden besloten om “Ko”mee te nemen.

We hebben hem Binky genoemd en hij is nu een maand bij ons, we zijn onwijs blij met Binky. Hij is voor ons gezin een lot uit de loterij. Wij houden super veel van dit hondje, hij is niet meer bij ons weg te denken. We gaan vaak naar het bos en hij gaat overal mee naartoe.
 
Wij hopen nog heel wat jaren met hem samen te kunnen zijn.
 
Met vriendelijke groet Shirley van Olmen
Trotse eigenaar van Binky'

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier