Laura Brijde is de maandambassadeur in februari

Onze nieuwe ambassadeur Laura Brijde was al even fan van Verhuisdieren. Toen we haar vroegen of zij een maandje het ambassadeurschap op zich wilde nemen, kregen we een enthousiaste ‘dat lijkt me geweldig’. Laura heeft zelf twee katten geadopteerd en is helemaal pro-adoptie!

Influencer Dennis van Plateringen
01-02-2022

Waar ken je Laura Brijde van?

Laura, ook bekend als ‘Lau’, is een fulltime online creator en heeft als missie om met haar artikelen en video’s een lach op je gezicht te toveren. Ze blogt, is erg actief op Instagram en heeft een succesvol YouTube-kanaal waarop ze al haar verhalen en belevenissen deelt. Eerder kenden mensen haar als ‘Running Lau’ en in 2016 besloot zij verder te gaan onder haar eigen naam Laura Brijde. Ook schreef zij het succesvolle boek Life Goals en inmiddels heeft zij zelfs een tweede e-book uitgebracht. Het kookboek ‘Mamá Mari’ staat vol heerlijke Spaanse recepten. Laura woont samen met haar Spaanse vriend en twee katten in Naaldwijk en verblijft ook regelmatig in Spanje.

Laura Brijde als ambassadeur voor Verhuisdieren

Haar enthousiasme om een maandambassadeur te worden, kwam vooral voort uit het feit dat ze zelf twee katten heeft die gered zijn van straat. Het gaat om de lieverds Lynn en Ollie. De één komt uit Spanje en de ander van Cyprus. Laura heeft met eigen ogen gezien hoe slecht dieren op straat er soms aan toe zijn en daarom gunt ze al deze dieren een fijn, liefdevol thuis. In de maand februari deelt Laura wekelijks verhuisdieren op haar Instagram account @laurabrijde.

Team Verhuisdieren wenst Laura ontzettend veel succes en plezier. We zijn erg blij met deze troste en vrolijke maandambassadeur!

Katten Lynn en Ollie van ambassadeur Laura Brijde

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren