Lisa Stel (Lisa goes Vegan) als ambassadeur voor Verhuisdieren in juli

Foto: Roeltje van de Sande Bakhuyzen

 

Deze maand hebben we een ambassadeur waar we best trots op zijn, namelijk Lisa Stel! Lisa heeft zelf een Grieks rescue-hondje, Croky, en heeft daarnaast van haar dierenliefde zelfs haar werk gemaakt. Duidelijk een match met Verhuisdieren dus! Lisa deelt in juli verschillende dieren die op zoek zijn naar dat perfecte en glinsterende gouden mandje.

Influencer Dennis van Plateringen
01-07-2021

Waar ken je Lisa Stel mogelijk van?

Lisa (1990) is voor veel mensen vooral bekend van het platform Lisa goes Vegan. Zo inspireert en informeert zij al jaren tienduizenden mensen om vaker plantaardig te eten. Ook helpt zij op een positieve en toegankelijke manier met haar bedrijf Smarter Food Choices mensen vaker te laten kiezen voor duurzame en gezonde voeding. Zij helpt zowel bedrijven als particulieren.

Lisa veroverde eerder een plek in de Duurzame Jonge Top 100-lijst, de Food100 en sleepte een award voor het Beste Vegan kookboek in de wacht. Ze werkt nu aan haar derde plantaardige kookboek. Lisa heeft een enorme liefde voor dieren en zet zich elke dag om het leven van veel dieren een stukje beter en mooier te maken. Samen met haar vriend Chris en adoptiepup Croky woont ze in Amsterdam.

Lisa Stel als ambassadeur voor Verhuisdieren

Door een maand ambassadeur te zijn, hoopt ze dat nog meer mensen kiezen voor de adoptie van een huisdier. Zelf geniet ze ontzettend van de aanwezigheid van Croky in huis. Naar eigen zeggen één van de beste keuzes die zij ooit gemaakt heeft! Sta jij ook op dat punt? Lisa gaat je helpen door verhuisdieren extra uit te lichten via haar Instagram account. Mogelijk vind jij via Lisa jouw perfecte match!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video‘s waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video‘sAbonneren