Love Story van Coco en Margot

Margot en haar man genieten volop van het leven. Ze zijn allebei begin zeventig en houden van reizen. Ook hebben ze een huisje in Frankrijk waar ze vier keer per jaar met hun hond heerlijk vertoeven. Ze houden van honden en hebben inmiddels al drie labradors gehad. Hun laatste labrador is helaas zeer plotseling in oktober vorig jaar gestorven (13 jaar oud), toen Margot en haar man op vakantie waren in Indonesië. Ontzettend naar was dat ze er niet bij hadden kunnen zijn. Het gemis van een hond was vreselijk! Ze wilden dolgraag weer een labrador. Sinds Kerstmis is Coco in hun leven: een lief en vrolijk labrador-teefje van twee jaar oud….een lot uit de loterij!

Succesmatches Trudy van den Wijngaard
04-03-2016

Hoe zijn jullie op verhuisdieren.nl terecht gekomen?
Margot: We wilden graag een labrador adopteren maar dat viel niet mee. Ik heb van alles geprobeerd. Maar opeens kreeg ik van iemand een tip dat ik op verhuisdieren.nl moest kijken. Dat heb ik gedaan, en meteen een profiel aangemaakt. Wat zo ideaal aan verhuisdieren.nl is: je hoeft niet iedere dag op de computer te gaan zoeken. Je maakt gewoon een profiel aan en dan krijg je vervolgens bericht als er iets is wat in jouw profiel past! Zo kwam Coco op ons pad.

Waarom niet voor een pup gekozen?
Een pup is vreselijk aantrekkelijk maar het heeft ook zijn bezwaren. En bovendien zijn we niet zo jong meer en reizen ook nogal veel.

Waarom moest Coco weg bij het oude baasje? En hoe ging de eerste kennismaking?
Coco moest helaas weg vanwege ziekte van de eigenaresse. We hadden een afspraak gemaakt, en stonden bij het hek van het oude baasje te wachten tot er opengedaan zou worden. Coco kwam kwispelend door de tuin naar het hek toe gehold. Mijn man zei onmiddellijk: “dat is `m”! Hij had meteen een goed gevoel! We hebben een paar uur zitten praten en hadden eigenlijk onmiddellijk besloten dat we Coco graag wilden hebben. Een week later zijn ze haar komen brengen.

Is er nog contact met het oude baasje?
Ja, ze vinden het fijn om op de hoogte te blijven van Coco´s weg naar de volwassenheid.  Ik ben blij dat het oude baasje dat wil want ik vind het ook erg leuk om over Coco te vertellen.

Wat is er zo leuk aan Coco?
Coco is eigenlijk nog een puber. We lachen ontzettend veel met het beest. Haar grootste hobby is met schoenen slepen. Het is vaak vies weer, en telkens als we dan laarzen aantrekken, dan gaat ze onmiddellijk met je schoenen aan de haal! Ze maakt ze niet kapot, maar ze is gewoon een beetje ondeugend, lekker puberig! Ze haalt ook voortdurend gebruikte zakdoeken uit de prullenbak.Verder is ze ontzettend goed opgevoed. Ze luistert goed en is ook zeer goed gesocialiseerd…geen enkel probleem met andere mensen, ook niet met spelen met andere honden. Maar ze heeft ook gekke dingen! Coco was gewend om bij het oude baasje in de auto achter de bank te zitten, dus in de achterbak. Maar als we reizen hebben wij daar altijd onze bagage, en moet Coco op de achterbank. Maar dat vertikt ze dus werkelijk! Ze is niet in de auto te krijgen…we moeten haar er echt naar toe sleuren haha, optillen en erin zetten! Ook heb ik een stoffen beestje gekocht voor haar bij de dierenwinkel, met zo´n piepje erin. Daar is ze ontzettend blij mee! Ze loopt er de godganse dag mee te sjouwen en als er bezoek is dan komt ze het even laten zien. Ja, we zijn er heel erg blij mee! Ze is een zonnetje in huis!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.