Featured

Match voor aaron en esprit!

door Succesmatches – Succesmatches – 12-06-2013

Dit mailtje ontving ik begin maart raakte mij diep:

'Ik heb twee middelgrote honden. Moeder (8) en zoon (4) en het zijn twee schatten. Maar pas heb ik te horen gekregen dat ik ongeneeslijk ziek ben. Hoelang ik nog heb weten ze niet maar ik zou graag willen dat mijn hondjes goed terecht komen en het liefst samen blijven. Mijn vraag is zou jij een oplossing weten?'
  Mvg, Theo

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier