Featured

Noor is mijn favoriet

door Succesmatches – Succesmatches – 04-10-2012

DIERENDAG SUCCESMATCH SPECIAL

Marie-José:
 'Al enige tijd hielden we de site in de gaten en ineens stond ze erop, Noor! Mijn favoriete ras, een Petit Basset Griffon Vendéen wordt niet vaak herplaatst, dus ik was blij verrast.

In de proefperiode van 4 weken hielden we de eigenaresse met berichtjes op de hoogte en ook met filmpjes*! Noor heeft een zacht karakter naar mensen én honden en dat vind ik zo fijn aan haar. We fietsen iedere dag een stuk en hier op de Loonse en Drunense Duinen krijgt haar jachtinstinct de nodige aandacht. Om een goede band op te bouwen volgen we de cursus Elementaire Gehoorzaamheid. De omgang met onze pleeghond is ook zo leuk om te volgen vooral omdat zij door Noor veel socialer is geworden.

Ik ben Femke dankbaar voor haar bemiddeling omdat ze eigenaren een oplossing biedt en zo de gang naar het asiel wordt voorkomen.

Bedankt Femke en een lieve poot van Noor!'

*Check ook eens de leuke website van Marie-José. Ze heeft een hondentrimsalon en een uitlaatservice. http://www.sprockel.net

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier