Novala vindt haar nieuwe familie

DIERENDAG SUCCESMATCH SPECIAL

Joke:
'Hierbij wil ik jullie laten weten dankbaar en blij te zijn om zo'n leuke en lieve hond te hebben gevonden via deze site. Onze eigen lieve vorige hond hebben wij in maart van dit jaar op oude leeftijd moeten laten inslapen.

Succesmatches Succesmatches
04-10-2012


Novala

De eerste maanden moet je nog niet aan een andere hond denken want dan is het gemis zo groot. Ik was nog niet bewust op zoek maar in een boekje van PetsPlace stond een vermelding over deze site.

De eerste keer dat ik Verhuisdieren.nl bekeek, dacht ik, wat en leuke site, maar deed er nog niets mee. Het blijft dan toch ergens in je gedachten hangen en twee weken later keek ik nog en keer samen met mijn dochter van twaalf. We zagen toen gelijk een foto en profiel van Navala een Golden Rietriever van bijna twee jaar. Wauw was onze reactie, wat een leuke hond!

Ik heb een mailtje gestuurd naar haar eigenares,en verteld over ons gezin en hoe wij wonen. Kort daarna is zij met Navala bij ons langs geweest en het klikte meteen. Voor haar was het ook belangrijk om te zien waar haar hond eventueel zou terecht komen,want zij ging emigreren. De hond en haar omschrijving klopte precies,dus het is een goede match.

Ons gezin bestaat uit man, mijzelf, drie kinderen, vier katten en drie konijnen. We hebben gelukkig een grote tuin en veel liefde te geven. En daar past een echte gezinshond bij en dat is zij
Dank je wel verhuisdieren.nl

Vriendelijke groeten, Joke.'

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's