Onze nieuwe vrijwilliger: Thomas de Stofzuiger

Mogen we jullie voorstellen aan onze nieuwe vrijwilliger? Thomas de Stofzuiger. Hij meldde zichzelf aan en wilde dolgraag onderdeel uitmaken van ons leuke team. En wie zijn wij dan om zo'n enthousiasteling te weigeren? 

Nieuws Nienke Oort
23-06-2018

En dus was het deze week zo ver, Thomas kwam proefdraaien. Met oranje blosjes op zijn wangen nam hij plaats aan de Verhuisdierentafel om mailtjes van gebruikers te beantwoorden. Na enkele minuten moesten we helaas toch concluderen dat zijn antwoorden niet echt tot oplossingen leidden. We moesten op zoek naar de talenten van Thomas. 

Stofzuiger die dol is op haar!

We ontdekten al snel dat Thomas een enorm dierenhart heeft! Hij is dol op alles wat harig is! Vooral de haren die loslaten... Als een volleerde stofzuiger ging hij aan de slag in het kantoor van Verhuisdieren. En dat was geen ondankbare taak met gemiddeld drie kantoorhondjes per teamdag!

Thomas Stofzuigers voor Verhuisdieren

Thomas de Stofzuiger zat niet helemaal op zijn plek achter de laptop....

Gretig ging hij alle losse haren, zandkorrels en stofjes te lijf. Flop, weg, flop, weg, flop, weg. Ook stoelen werden binnen een mum van tijd van alle haar en stof ontdaan. We hadden het talent van Thomas ontdekt!

Maar Thomas was nog niet klaar. Hij racede naar de keuken, wisselde van opvangcontainer en zoog zo een omgevallen kop thee op! Hij blijkt dus ook water op te zuigen. Ideaal. 

Ideaal tegen allergie voor katten en/of honden

Maar het mooiste moest nog komen. Met diezelfde watercontainer blijkt Thomas ideaal te zijn voor huishoudens waar mensen wonen die last ondervinden van losse dierenharen, ook wel allergie genoemd. Door de watercontainer te vullen met water wordt alle opgezogen vuil extra goed vastgehouden. Dus de allerkleinste stofdeeltjes, pollen en mijten worden door het water gefilterd en verdwijnen dus uit de omgeving. 

Waar bij een 'gewone' stofzuiger de uitgeblazen lucht nog vol met allergie veroorzakende deeltjes zit, zijn die door Thomas allemaal getackeld! Nog een fijne bijkomstigheid: er zijn geen stofzuigerzakken meer nodig.

Misschien is Thomas wel de oplossing voor mensen die anders met heel veel verdriet een huisdier hadden moeten weg doen vanwege een allergie. Ondanks dat Verhuisdieren een website is om dieren verantwoord te herplaatsen, zien we natuurlijk nog liever dat de diertjes gewoon bij hun eerste en eigen baasjes kunnen blijven. 

Thomas Stofzuigers is onze nieuwe sponsor

Wij zijn dus groot fan van Thomas de Stofzuiger! En Thomas vindt ons ook wel heel aardig, dus we zijn een overeenkomst aangegaan. Thomas Stofzuigers sponsort Verhuisdieren vanaf nu. Samen met Dog's Companion sponsoren zij onze Love Stories. De prachtigste verhalen van mensen en dieren die hun ideale match hebben gevonden via Verhuisdieren. 

Omdat wij anderen dit geweldige apparaat ook gunnen, mogen we er eentje weggeven! Hou daarvoor onze facebookpagina en nieuwsbrief in de gaten!

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.