Ravotten met je hond tijdens Doggy Days!

Inmiddels organiseer ik alweer voor het derde jaar op rij het hondenweekend doggy days, een heerlijk weekend samen je hond leren, spelen en vrienden maken in een vakantiepark. Wij willen ons graag onderscheiden van de hondenshows en andere uiterlijk- of rasgerelateerde honden evenementen. Bij hondenshows vraag ik me altijd af wat de hond hieraan heeft, ik zie daar eigenlijk alleen maar de ego's van de baasjes en/ of fokkers shinen.

Dierenarts Piet Dierenarts Piet
18-03-2015

En hond moet lekker vies worden, bewegen, spelen met soortgenootjes en je bent nooit te oud om de band tussen hond en baas te versterken. Met dit ik het achterhoofd ben ik met Mirik Milan (een goede jeugdvriend van mij en de nachtburgemeester van Amsterdam en feestaannemer) doggy days begonnen. Wij denken vanuit de hond, wat heeft je hond nodig en waar wordt hij of zij blij van? Bewegen, spelen, goed eten, EHBO zorg, en een baasje die je begrijpt!


Check hier het filmpje van 2014

We werken elk jaar met andere hondentrainers en gedragsdeskundigen (Marco Starink, Ulrike Meder, Martin Gaus, hondenschool De Gabber onder andere), omdat iedere trainer toch een andere kijk op zijn vak heeft, en elke hond en elk baasje ook weer anders zijn.

Dierenartsen geven onze EHBO cursussen; wat moet je doen als je hond iets wat giftig is, gegeten heeft? Behendigheid, speuren, dog dancing (met Brenda van den Hoek dit jaar!) en hondengedrag en -gezondheid komen dit jaar uitgebreid ter sprake, met presentaties, workshops en een praktijkdeel.

Na een drukke en leerzame dag is het dan 's avonds aan het doggy days team om de baasjes te vermaken, er is een Hondenbingo op zondag en zaterdagavond zal er de "Leukste hond van Nederland" verkiezing zijn. Het gaat hierbij niet om de knapste, maar om de leukste; dus een combinatie van uitstraling, karakter, looks, en gezondheid.

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.doggydays.nl

 

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's
icon-arrow-left Created with Sketch.