Featured

Succesmatch! 8 pootjes op 1 buik

door Succesmatches – Succesmatches – 08-02-2011

De eerte succesmatches voor de actie 1 jaar gratis dierenverzekering zijn binnen. Dit is het verhaal van Gohan.

Gohan is een border collie van ongeveer 4 jaar oud niet gecastreerd zonder stamboom. Hij komt uit een asiel vlak bij Gent (België). Daar is verteld dat hij ongeveer 3 verschillende eigenaren heeft gehad. Bij de laatste eigenaar heeft hij bijna 24 uur per dag in een bench gezeten. Hij werd uitgelaten in de achtertuin. Volgens het asiel zou hij gaan slopen als hij niet in de bench zat. Toch werd hij geadopteerd eis hij meegegaan naar Spijkenisse waar zijn zijn nieuwe leven begon.

Gelukkig werd hij geadopteerd door een mevrouw die alle geduld met hem had en zijn vertrouwen heeft terug kunnen winnen. Langzaam is Gohan weer een blije hond geworden die erg houdt van spelen en rennen. Ze werden beste vriendjes. Helaas kwam zijn baasje in een situatie terecht waarbij ze Gohan niet meer het leven kon bieden wat ze hem zo gunt. Ze moest naar de stad verhuizen en had een werkweek van meer dan 40 uur. Met pijn in haar hart besloot ze om via Verhuisdieren.nl een nieuw baasje voor Gohan zoeken.

Sandra was al een tijdje opzoek naar een vriendje voor Bas, haar Border Collie. Ze maakte een match met Gohan en sinds 8 januari zijn Bas en Gohan een onafscheidelijk stel, ze slapen, eten en spelen samen. Ondanks het feit dat Gohan op 4 jarige leeftijd al bij zijn 6e baasje is kan Sandra zich niet voorstellen dat Gohan ooit nog weg zal gaan.

[object_player:http://www.youtube.com/watch?v=e54B4n_NbbA]

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier