Featured

Succesmatch! maten voor het leven

door Succesmatches – Succesmatches – 27-08-2010

Ron heeft een lange vervelende periode achter de rug. De muren kwamen op hem af. Door het progamma "Bonje bij de buren" van RTL4 hoorde hij van Verhuisdieren.nl en raakte enthousiast om opzoek te gaan naar een hond.

Ron: "Ik heb een zoekprofiel aangemaakt en maakte een match met Bowie, een lieve Jack Russell kruising boerenfox van 5 jaar. De tekst en de foto trok me gelijk aan en ik was erg benieuwd naar hem.Ik heb meteen contact opgenomen met het baasje waar Bowie toen nog verbleef. Zij was erg enthousiast over ons gesprek en we hebben nog voor dezelfde avond een afspraak gemaakt.

Die avond vloog Bowie gelijk op me af, het was net of we elkaar aanvoelde. Sindsdien zijn Bowie en ik maten voor het leven. We willen het liefst hele dagen wandelen met elkaar en leuke dingen doen.

Bowie is gewoon een schat van een beest! We zijn maten voor het leven. Ik kan iedereen  die opzoek is naar een huisdier aanraden om op Verhuisdieren.nl te kijken.

Groetjes,
Ron & poot van Bowie

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier