Featured

Succesmatch met een tibetaans tintje

door Succesmatches – Succesmatches – 05-03-2011

Ook Nel deelt gelukkig haar succesmatch ervaring met ons. Zij maakte een match met Nima, een Shi Tzu uit België. Nel en Nima zijn helemaal blij met elkaar, is het niet geweldig!

 Nima met Nel, haar nieuwe baasje

 

Nel: Ik ben in contact gekomen met Verhuisdieren via een zoektocht op
internet. Omdat het concept van Verhuisdieren mij aansprak heb ik een zoekprofiel aangemaakt. Ik maakte een match met hondje Lilo. Nu noem ik haar Nima; het is een Tibetaanse voornaam; Nima is een Shi Tzu

De vorige eigenaren wonend in de buurt van Kortrijk Belgie gingen een
kinderdagverblijf beginnen. Wettelijk mogen daar geen hondjes over de vloer vandaar dat ze via Verhuisdieren een nieuw baasje voor haar zochten.

Het klikte meteen tussen Nima en mij. Ze heeft het geweldig naar haar
zin. Ze loopt, rent en speelt als de beste. Toen ik haar kreeg was ze niet gewend om aan de lijn te lopen, ze had geen riem en halsband en ging ze na elke 5 passen liggen. Nu gaat dat gelukkig veel beter.

Het gaat geweldig met Nima, we zijn heel blij met elkaar!

Groeten van Nel’

Wilt u net als Nel ook kans maken op 1 jaar gratis dierenverzekering? Mail dan voor 15 maart je succesmatch naar info@verhuisdieren.nl. Klik op de voorwaarden voor meer informatie.

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier