Featured

Succesmatch van de maand!

door Succesmatches – Succesmatches – 01-04-2010


Het programma Bonje bij de Buren heeft in februari 2010 Verhuisdieren.nl gevraagd om voor 10 katten een nieuw baasje te zoeken om een ruzie tussen 2 buurvrouwen op te lossen. Omdat de eigenaresse van de katten zelf ook inzag dat het voor het welzijn van de katten beter was om meer rust, ruimte en persoonlijke aandacht te krijgen heeft Verhuisdieren.nl besloten te helpen. Anita is een van de nieuwe baasjes die wij gematched hebben met Diesel (eerder Puckkie). En een is het gelukkig succesmatch is het geworden! Hier verteld ze haar verhaal.

Diesel voelt zich al helemaal op zijn gemak met zijn nieuwe vriend Alfa.

Hallo ik ben Anita

Ik was al een hele tijd op zoek naar een kat, ik ben gek op katten altijd al geweest. Ik heb me ingeschreven bij verhuisdieren.nl. Op een dag kreeg ik een mailtje met daarin het verhaal over de katten en foto’s. Ik zag de foto van Diesel (Pucky) en was meteen verkocht, ik heb gelijk de telefoon gepakt.

Ik kreeg eerst een gesprekje en een aantal vragen kijken of het een goede match zou zijn ik was de eerste die voor hem belde. Degene die ik sprak was erg enthousiast en had meteen het gevoel dat het een supermatch zou zijn. Ik heb toen het nummer van de baasjes gekregen en heb Diana gesproken het was een super leuk gesprek ook zei had het gevoel dat het een super match zou zijn. Ik heb dan ook een afspraak gemaakt om Diesel op te halen meteen toen ik hem live zag dacht ik wow en was ik nog meer verkocht dan toen al met de foto. Hij gaf me ook meteen knuffels en kopjes. Ik heb hem op schoot gekregen om een foto te maken voor Diana en heb een leuk stukje geschreven dit bewaard ze allemaal in een boek met daarbij de adresgegevens.

Daarna kreeg ik allemaal dingen voor Diesel van Pets Place echt super goed geregeld ook was hij vlak daarvoor nog door de dierenarts behandeld alle standaard dingen hebben ze gedaan. Ik heb de foto van Diana gekregen dat vond ik super lief ook houden we contact ik heb al berichten en foto’s gestuurd en zei gaat me nog foto’s sturen van kleine Diesel en een stamboom.

Ik kan niets anders zeggen dan schrijf je in op deze site er zijn zulke leuke katten en alles wordt super geregeld en je hoeft niet altijd voor een kitten te gaan kijk naar mij.

Groetjes Anita

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier