Featured

Succesmatch voor betty en boop!

door Succesmatches – Succesmatches – 27-02-2013

Vandaag kreeg ik het verhuiskaartje binnen van  Betty en Boop! Naar aanleiding van ons filmpje zijn er veel reacties gekomen. Ook journalisten werden erdoor geraakt. Het verhaal van de A'damse dames kwam in verschillende kranten.

Anneke en Jos uit Zaandam lazen het verhaal van Betty en Boop en waren meteen enthousiast. De vriendin van Nel (overleden baasje van de hondjes) ging niet over 1 nacht ijs. Eerst is ze met de meiden een middagje op visite gegaan in Zaandam. Het klikte meteen met Anneke en Jos. Vervolgens is er een logeerafspraak gemaakt. Ook die verliep helemaal naar wens.
Nu mogen de A'damse girls eindelijk aan hun nieuwe leventje beginnen. Weg uit de drukke stad maar wel met een heerlijke tuin achter het huis. Zo te zien voelen ze zich al helemaal thuis!

BEKIJK HIER HET VERHAAL VAN BETTY & BOOP
[object_player:http://www.youtube.com/watch?v=NRhDcBHveZA]

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier