Featured

Succesmatch voor bonje

door Succesmatches – Succesmatches – 09-12-2010

Hanneke: 'Duveltje maakt het goed. We noemen haar inmiddels Bonje. (Hoewel Bontje beter bij haar past). Vonden we leuker.

De eerste twee weken zat ze onder de trap weggedoken. Ik had daar een warm en zacht plekje voor haar gemaakt. Vanaf het begin at ze goed en gebruikte ze de kattenbak. Verder kon ze heel goed naar ons blazen en uithalen. Ze was dus erg bang! Net toen ik me afvroeg of en welke hulptroepen ik moest gaan inschakelen, kreeg ze meer zelfvertrouwen en begon ze contact te zoeken. Inmiddels laat ze zich heerlijk aaien en ook de jongens laat ze al voorzichtig toe.

De benedenverdieping is helemaal haar domein. Daar is de keuken en een ruime hal. Heel voorzichtig sluipt ze nu rond op de eerste verdieping in de woonkamer. Ik neem haar af en toe mee naar boven om haar te laten wennen. Meestal piept ze dan snel weer naar beneden. Gisteravond is ze voor het eerst een poosje bij me blijven liggen spinnen en slapen terwijl ik tv zat te kijken.

Conclusie: Het gaat wel goed komen met haar. Voorlopig krijgt ze alle tijd om nog meer te wennen, zodat ze steeds meer op haar gemak raakt. Ergens in het voorjaar wil ik bekijken of ze naar buiten wil. Dan neem ik haar eerst mee naar de dierenarts, want op een nestje zit ik niet te wachten. Om haar nog meer trauma te besparen, zal ze zich eerst hier helemaal op haar gemak moeten voelen, voordat ik haar in de pet-caddy zet.

Warme groet, Hanneke'

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier