Featured

Succesmatch voor boomer en beer!

door Succesmatches – Succesmatches – 30-10-2011

Boomer & Beer zijn 2 prachtige, lieve honden die via Verhuisdieren.nl samen een match hebben gemaakt. De oude baasjes Leendert en Monique zijn zo blij met de match dat ze hun verhaal graag met ons delen.

Leendert en Monique: 'Enige tijd geleden hebben wij onze schatten Boomer en Beer op Verhuisdieren aangemeld. Omdat ik door mijn werk steeds minder tijd kreeg voor mijn honden hadden wij na lang nadenken de beslissing genomen om op zoek te gaan naar een nieuw huisje voor ze.

Afgelopen week kreeg ik plotseling een berichtje van  een familie  uit het oosten van het land. En telefonisch klikte het meteen.
 
We hebben nog een paar keer per mail contact gehad en afgelopen zaterdag was het zover... Met tranen in onze ogen reden wij naar  ze toe... maar deze traantjes verdwenen snel toen wij aankwamen!
 
Het was werkelijk een "Lot uit de Loterij"!
 
Een heel warm en hecht gezin met een prachtig huis en heerlijk grote tuin. En we hadden geen betere nieuwe baasjes kunnen wensen!
 
Het klikte meteen en de honden konden hun lol niet op in de tuin.
Met name hun jongste zoon was niet weg te slaan bij de hondjes en Boomer had gelijk een nieuwe beste vriend in hem gevonden.

Boomer & Beer met hun nieuwe vrienden

Zelfs Beer, die normaal gesproken eerst wat afwachtend zou zijn, rende heerlijk door het huis en zocht gelijk contact met de nieuwe baasjes.
 
Wij hebben de eerste foto's al ontvangen van  hun nieuwe baasjes en ik twijfel er geen moment aan dat het helemaal goed gaat komen.
Wij missen ze verschrikkelijk maar de gedachte aan hun nieuwe huisje en hun nieuwe baasjes stellen ons meer dan gerust!
 
Namens ons bedankt voor het starten van Verhuisdieren.nl en ga vooral door met dit prachtige initiatief! Onze zegen hebben jullie.'

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier