Featured

Succesmatch voor kika en kim

door Succesmatches – Succesmatches – 28-05-2010

In het najaar 2009 wilde Kim heel graag een hondje. Vroeger had ze altijd thuis honden gehad, maar toen ze op zichzelf ging wonen en onregelmatig werkte kon het niet. Met het samenwonen kwam voor haar de wens weer een hond te nemen. Omdat beiden fulltime werken ging ze op zoek naar een makkelijk, klein hondje van een paar jaar oud, dat ook mee kon naar het werk en af en toe een dag samen kan zijn met de honden van haar ouders. Ze had de voorkeur voor een hondje uit het asiel, want ze is opgegroeid met een huis vol asieldieren.

Kim: "Op internet begon de zoektocht naar wat voor soort hondje dan geschikt was voor ons. Na een poosje gesurft te hebben op diverse asieldierensites kwam ik heel toevallig op verhuisdieren.nl terecht. Daar kon ik een profiel aanmaken, wat voor mij de zoektocht makkelijk maakte. In het profiel kun je eigenlijk alles aangeven wat je zoekt, dus kun je heel gericht gaan kijken.
Van alle honden die op de site stonden op dat moment had ik maar 1 match. Maar wat voor een match! Ik zag de foto en was gelijk verkocht.

Kleine, rode Kika van 3 jaar oud zat in een gastgezin in Delft en was door Stichting Hondenopvang Bosnie naar Nederland gehaald. Ik werd doorgelinkt op de site van deze stichting en heb gelijk gemaild en gebeld om een afspraak te maken. Na een eerste ontmoeting was het duidelijk dat de liefde wederzijds was. Na een huisbezoek en een weekje wachten mochten we Kika gaan halen.

Kim: "
Vanaf dag 1 was het eigenlijk alsof ze al jaren bij ons was."

Kika is voor ons echt een cadeautje geweest, want zij bleek echt zo te zijn als ze omschreven was op de site. Lief, stoer en makkelijk hondje dat alles leuk vindt, speels is en graag knuffelt. Nu, na een half jaar, is zij helemaal thuis bij ons in huis, op mijn werk en bij mijn ouders waar ze af en toe een dag is en soms blijft logeren.

Wij zijn heel blij met haar en hebben hele goede ervaringen met Stichting Hondenopvang Bosnie. Ik ben er nog steeds heel blij mee dat het gastgezin, dat haar zo liefdevol heeft opgevangen, haar op verhuisdieren.nl heeft geplaatst, anders hadden wij haar nooit gevonden!

En het initiatief van verhuisdieren.nl spreekt voor zich. Goed gedaan! Een praktische site waar je een goede match kunt maken."

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier