Succesmatch voor mirjam en arrow

'Bedankt dat er zo'n mooi medium bestaat en ik zal jullie bij al mijn vrienden aanbevelen'
Succesmatches Succesmatches
26-05-2014Mirjam: 'Onze bruine labrador Arrow heeft maar kort op jullie site gestaan omdat zijn verhaal en foto mij gelijk raakten. 22 maart ben ik bij Arrow wezen kijken en het was echt liefde op het eerste gezicht. Na overleg heb ik Arrow mee naar huis genomen en hij voelde zich gelijk thuis. Zijn vorige baasjes hebben echt met pijn in het hart afscheid genomen en verdienen veel respect dat ze zo'n moeilijke keuze konden maken voor het welzijn van Arrow. Arrow en ik zijn heel gelukkig. Bedankt dat er zo'n mooi medium bestaat en ik zal jullie bij al mijn vrienden aanbevelen.'

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's