Featured

Succesmatch voor sammy en mickey

door Succesmatches – Succesmatches – 12-03-2010

Klariet Bolle heeft via Verhuisdieren.nl een succesmatch gemaakt met Semmy en Micky.

Klariet:

Sinds een kleine twee weken wonen Sammy en Mickey hier. Ze zijn terechtgekomen bij twee andere katers: Loekie en Tommy. Loekie is al een oude wijze kater van 19 jaar, Tommy is 7. De twee pittige nieuwelingen van bijna 4 passen daar heel goed bij. Inmiddels zijn ze goede maatjes met elkaar geworden, die gebroederlijk naar vogeltjes of de buurkat zitten te kijken.

Het is wonderbaarlijk hoe snel de integratie is verlopen. Binnen een week verdroegen ze elkaar al. Hoewel ze niet naar buiten kunnen hebben ze binnen ruimte en interessante objecten genoeg. Ze houden mij ook scherp, want ze kunnen bijna alle deuren open maken... Hoewel hun kattenmaatjes natuurlijk het belangrijkste zijn, komen ze ook regelmatig een kopje halen. Een gezellig stel!

met vriendelijke groet,

Klariet Bolle

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier