Featured

Succesmatch voor tiny en pepper!

door Succesmatches – Succesmatches – 02-07-2014

'Pepper woont sinds kort bij ons. Het voelt echter of hij al jaren bij ons is.'Tiny:
'Na een ontzettend trieste ervaring met onze, nog jonge, Cocker Cooper, wisten we niet of we nog wel een hondje wilde.
Na wat surfen over het internet, kwamen we Verhuisdieren.nl tegen. Daarin kwamen we een Cockertje tegen van 16 maanden. Een plaatje om te zien. Hoe zou hij in het echt zijn? Hij heet Pepper.

Contact gelegd, gaan kijken en.......verloren. Verloren aan het super fijne karakter van Pepper. Het één leidt tot het ander.... Pepper woont sinds kort bij ons. Het voelt echter of hij al jaren bij ons is. Inpassen lijkt voor hem geen probleem en wij hoeven weinig te veranderen, want het klopt allemaal zo mooi. Je moet het maar treffen.

Dit is natuurlijk ook een compliment aan zijn vorige baasjes. Die hebben hem toch gebracht naar waar hij nu is. Dit zowel letterlijk als figuurlijk.

Wij zijn super gelukkig met onze Pepper en hopen hem zeer lang bij ons te hebben.

Tevens een pluim voor verhuisdieren.nl. Jullie hebben een prima initiatief ontwikkeld tot een betrouwbare en eerlijke "dating-site" voor o.a. hondjes en nieuwe baasjes.'

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier