Featured

Succesvolle herplaatsing!

door Succesmatches – Succesmatches – 20-01-2010


Sinds kort zijn Alex en Natasja erg blij met hun nieuwe huisvriend Binkie.
Via Verhuisdieren.nl vond Binkie zijn ideale baasjes en zij hun ideale kat.

Op de foto zie je Binkie dik tevreden in de armen van Natasja.

Maaike (oude baasje van Binkie):
"Binkie (2,5 jaar) heeft een half jaar geleden een auto ongeluk gehad. Hierdoor kan Binkie nu niet meer naar buiten, sindsdien is hij zijn oriëntatie kwijt en kan hij de weg naar huis niet meer vinden. Daarnaast raakte Binkie na het ongeluk erg gestresst door de drukte, at hij niet meer goed en viel sterk af. We hebben toen nog geprobeerd of hij bij vrienden een nieuw thuis kon vinden, maar Binkie was te dominant naar hun katten. Dus ook dat werkte niet. Binkie moet dus het enige huisdier zijn en niet meer naar buiten kunnen.

Toen Binkie weer terug kwam bij ons ging het ook niet goed, omdat hij niet meer naar buiten kon, terwijl de andere kat dat wel kon. We hebben toen besloten om een nieuw basaje voor Binkie te zoeken waar hij de rust en aandacht krijgt die hij verdient en waar hij niet naar buiten kan. Gelukkig werden we getipt om Binkie via Verhuisdieren te herplaatsen want er is een hele succesvolle match gekomen.

Ik ben heel erg blij dat hij het zo goed heeft op de flat bij Alex en Natasja! En fijn om  te horen dat hij weer op gewicht aan het komen is."

Alex en Natasja (nieuwe baasjes van Binkie):
"Hier in de flat in Utrecht maakt Binkie het heel goed. Hij eet veel en is weer aardig op gewicht. Binkie slaapt heel veel en is soms ook aardig druk. We zijn heel blij met hem."

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier