Trimbeurt hond voor trouwerij!

Normaal gesproken vertel ik in mijn blogs over huidaandoeningen en de do’s en don’ts over vachtverzorging, maar deze keer wil ik gewoon iets leuks delen. De huisdieren van tegenwoordig spelen een belangrijke rol binnen het gezin en dus krijgen zij ook alle zorg die zij nodig hebben. En soms een beetje meer, zoals bij Baco...

Vachtexpert Diana Leeuwe
10-03-2018

Zo’n acht jaar geleden kwam ik mijn toenmalige buurjongen Peter op straat tegen tijdens de hond uitlaten met een lief klein bolletje wol aan een riempje. Hij was alleenstaand en had een hondje gekocht. Een kleine shih tzu puppy van 8 weken oud. Na wat over en weer geklets - zoals je dat al gauw doet als hondenbaasjes - kwamen we op het onderwerp ‘haren knippen’

Hondentrimster

Hij vroeg mij waar ik mijn hondje liet knippen en toen ik vertelde dat ik zelf hondentrimster ben, was de afspraak snel gemaakt. Baco is inmiddels acht jaar en een trouwe klant die elke tien weken netjes komt voor zijn onderhoudsbeurt. Zo wordt hij door het baasje zelf gebracht of door ‘opa’ waar Baco ook stapel gek op is. Ook de vriendin van Peter, Vera, komt af en toe met Baco langs. Een paar maanden geleden werd ik gebeld voor een nieuwe afspraak en deze stond wat eerder gepland dan normaal gesproken. Waarom? Nou Baco mocht een belangrijke taak gaan verrichten. Mijn buurman zou gaan trouwen en Baco mocht de ringen brengen! Hoe leuk was dat!

Hond trimmen voor trouwerij

Baco zag er fantastisch uit op de bruiloft van zijn baasjes!

Iedereen trekt op een bruiloft zijn of haar mooiste kleding aan en natuurlijk mocht Baco ook nog even naar de kapsalon. Hij moest er perfect uitzien voor deze gebeurtenis. Met een zorgvuldig uitgekozen datum wanneer hij dan zou komen, zodat het haar precies op z’n mooist zou zijn als de grote dag zich aan zou dienen. 

Best spannend ineens, terwijl ik dit hondje al jaren knip! Die dag moest alles perfect mooi worden. Blij met deze opdracht om dit lieve hondje netjes te maken voor zo'n grote dag en zo een kleine bijdrage te leveren aan deze mooie huwelijksdag!

         Mail je vraag         

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.