Video - yogales met daphne koken

Hi, ik ben Daphne Koken,  yogini en dierenvriend, nature lover, lover of life :-) Met veel plezier heb ik -samen met Verhuisdieren.nl- speciaal voor jou de Zonnegroet voor de Dieren gefilmd.

Yoga voor de dieren Daphne Koken
17-12-2014

Deze zonnegroet hebben we op 4 oktober 2014, Wereld Dierendag, in het Westerpark in Amsterdam met een mooie groep dierenvrienden gedaan. Het was een prachtig zonnige herfstochtend, heel bijzonder! Bekijk hier het fotoverslag.

Vanaf nu kun je hem op elk moment van de dag zelf doen. Waarom? Misschien heb je gewoon zin in een korte yoga sessie die heel eenvoudig te volgen is en die ook nog eens een extra dimensie heeft: hij toont dankbaarheid en respect voor de dieren om ons heen, in alle windrichtingen.

Misschien heb je een dier dat ziek is, of wil je alle dieren in de wereld een hart onder de riem steken. Wat je intentie ook is, geniet van deze bijzondere zonnegroet! Je kunt hem zo vaak herhalen als je wil.  Het is een eenvoudige, maar effectieve serie die je kracht en souplesse geeft.

Laat je liefde en dankbaarheid voor onze trouwe viervoeters zien middels deze zonnegroet en/ of een voor jou gepaste donatie aan verhuisdieren.nl.

Ik ben dankbaar voor dit mooie initiatief van Femke Pasquino waardoor dieren niet op straat terecht komen of in een asiel. Let’s keep it going!

Enjoy!
Namaste,
Daphne Koken

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze mooie ervaringsverhalen en andere video's waarin de relatie mens en dier centraal staat.

Video's Abboneren
icon-arrow-left Created with Sketch.