We hebben er een heerlijke hond bij

DIERENDAG SUCCESMATCH SPECIAL

Ingrid: 'Het matchen ging heel snel en hebben we zeer positief ervaren. We hadden al een kleine hond (Beau) maar wilde er graag nog een grote hond bij voor onze oudste zoon van 18 jaar. Dat is met Doa zeker gelukt! Maar wij hebben allemaal veel plezier van de hond zoals op de foto te zien is.

Succesmatches Succesmatches
04-10-2012

We hebben af en toe nog contact met de vorige eigenaren. Zij hebben Doa weggedaan in het belang van de hond zelf. Ze hadden niet genoeg tijd meer voor haar. Ze werken allebei en hebben een half jaar geleden een dochtertje gekregen. Doa is een hond die veel buiten moet zijn maar die ook veel aandacht nodig heeft. Dat konden zij haar niet meer geven, bij ons lukt dat zeker wel. Er is altijd iemand thuis, in de twee maanden dat wij haar nu hebben is ze maar een keer een uur alleen thuis geweest (wel samen met Beau, onze andere hond).

Ik moet zeggen dat het gebruik van de website verhuisdieren.nl ook erg gemakkelijk is gegaan. Het profiel aanmaken was helder en gebruiksvriendelijk. Het contact leggen met de eigenaren ook. Ik ben vol lof over de site en maak ook buiten tijdens het wandelen met Doa veel reclame voor de website. Doa is een mooie en lieve hond dus je raakt gemakkelijk aan de praat met andere hondenbezitters en dan noem ik altijd dat we haar via verhuisdieren.nl hebben gekregen.

Ik verwacht in de toekomst zeker weer gebruik te gaan maken van de site. Jullie veel succes en wellicht tot een volgende keer.
 
Vriendelijke groeten,
Ingrid van de Oever-Faber'

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's