Featured

Wolkom scrappy!

door Succesmatches – Succesmatches – 21-01-2013

DOOR FEMKE PASQUINO

De bejaarde Scrappy is dit weekend naar Friesland verhuisd. Daar heeft hij zijn nieuwe baasjes gevonden waar hij hopelijk nog een paar jaar van zijn oude dag kan genieten.

Ruim 2 weken geleden kreeg ik een alarmerend telefoontje van Cristel, de schoondochter van het oude baasje van Scrappy. Haar schoonmoeder was dement aan het worden en de laatste weken bleek de achteruitgang het sneller te gaan dan verwacht. Cristel ging de afgelopen weken meerdere malen per dag bij haar schoonmoeder langs om Scrappy te verzorgen. Dit kon ze natuurlijk niet eeuwig volhouden maar ze wilde de 15 jarige Scrappy ook niet naar het asiel brengen. Alle hoop was op Verhuisdieren gevestigd.

Na een spoedcampagne voor Scrappy kwamen de reacties binnenstromen. Echt  hartverwarmend en zo mooi om te merken dat er een heleboel mensen zijn die ook een bejaarde hond willen adopteren.

Cristel heeft met veel mensen gesproken en uiteindelijk gekozen om Scrappy kennis te laten maken met Edward en zijn vrouw. Het stel heeft altijd honden gehad en ze hebben veel tijd om Scrappy gezelschap te houden. 

Scrappy dit weekend naar Friesland Verhuisd en vanmorgen kreeg ik deze foto in de mail. Hij ligt al heerlijk op de bank te slapen naast zijn nieuwe vrouwtje. Good old Scrappy!

ANBI logo

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Meer weten over de kwaliteitseisen van een ANBI stichting? Klik hier