Yessa, winnaar van de fotoshoot!

Esther: 'We zijn verliefd! Al een tijdje waren we opzoek naar een vrolijke viervoeter, maar in de asiels konden we niet slagen. Via via hoorden we van Verhuidieren.nl. Na het aanmaken van ons profiel maakten we een match met Yessa en toen was een afspraak snel gemaakt. Bij de eerste ontmoeting was er direct een klik en in de proefweek waren we verkocht: Yessa werd ons hondje!'


Succesmatches Succesmatches
19-11-2010

'Yessa is door haar vorige baasje geadopteerd als pup uit Kroatië. Ze heeft 1,5 jr met een ander hondje samengewoond, maar deze was nogal dominant. Omdat het echt niet klikte tussen de hondjes was het beter om voor Yessa een geschikt nieuw baasje te zoeken.

Bij ons krijgt ze alle aandacht, we gaan elke dag een uur wandelen en 1 of 2x per week gaat ze mee met de hondenuitlaatservice. Ze is een allemansvriend, ze heeft een heel lief karakter, wel ondeugend.

Groetjes Esther en Mark'

Het resultaat van de fotoshoot zien jullie natuurlijk binnenkort terug op de blog. De foto's worden gemaakt door Myrna Huijing en het canvas doek wordt aangeboden door de Behangfabriek.

VerhuisdierenTV

Bekijk hier onze ontroerende en mooie ervaringsverhalen.

Video's