Charity Bosua - vrijwilliger

Redacteur dierenprofielen checken - vrijwilliger


Geboren en getogen in Nederland, maar ik besteed een aanzienlijk deel van mijn tijd in Turkije. Mijn vriend en ik verblijven daar dan bij schoonmoeder in Istanbul. Ik had nooit echt super veel met dieren, maar dat is door mijn ervaringen in Turkije veranderd. De vele kansarme dieren op straat breken steeds weer mijn hart. Mijn schoonmoeder besloot jaren geleden om een paar dieren op te vangen, uiteindelijk had ze meer dan 40 dieren thuis.

Het doet me enorm goed om de dankbaarheid van zo’n dier te voelen. Doordat ik zo veel honden en katten heb leren kennen besefte ik hoe bijzonder ze stuk voor stuk zijn, ieder met een eigen persoonlijkheid. Maar 40 dieren kosten enorm veel tijd, om mijn schoonmoeder te ontlasten en om de dieren de aandacht te geven die ze verdienen besloot ik om dieren te gaan herplaatsen in Nederland. Een vriendin wees mij op Verhuisdieren, ik vond het meteen een geweldig iniatief! Het maakt het voor mensen toegangkelijker om een dier te adopteren i.p.v. te kopen van een fokker. Inmiddels hebben we via Verhuisdieren al 10 dieren een nieuwe kans kunnen geven in Nederland.

Toen ik een tijd geleden op de social media van Verhuisdieren reageerde dat ik mezelf graag zou aanmelden als vrijwilliger voor de stichting, werd ik meteen met open armen ontvangen. Mijn taak bij Verhuisdieren is om te checken of de nieuwe profielen voldoen aan de huisregels. Op deze manier weren we fokkers en blijft de website overzichtelijk voor al onze gebruikers.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.