Els Lefèvre

Vrijwilliger dierenprofielen checken


Ik ben al jarenlang met Femke bevriend en draag Verhuisdieren een warm hart toe sinds de oprichting in 2009. Stiekem wilde ik altijd al graag wat betekenen voor de stichting, alleen was het nooit duidelijk op welke manier ik zou kunnen helpen.

Supporter was ik al langer, en mijn moeder en ook verschillende vrienden vonden hun nieuwe huisdieren via de website van Verhuisdieren. Het is echt uniek dat je enkel volgens een zoekprofiel je match kunt vinden en dus niet oppervlakkig enkel op het uiterlijk kunt kiezen.

Misschien was ik dan al die tijd gewoon een enthousiast, levend reclamefilmpje? Toen ik in de zomer van 2021 op bezoek was bij Femke in Edam, was ik dan ook dolblij toen ze me vroeg of ik vrijwilliger wilde worden. Ik controleer samen met de andere teamleden de nieuwe profielen en bewaak daarbij de huisregels van de stichting.

 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.