Lili Ujvari 

Redacteur support - vrijwilliger


Als klein meisje wilde ik altijd graag een hond, maar mijn ouders vonden dat geen goed plan. Toen ik paar jaar geleden met mijn vriend ging samenwonen kreeg ik er  automatisch twee harige roomies bij. Één van de honden hebben wij wegens privé omstandigheden moeten herplaatsen. Dat is via Verhuisdieren gelukt en zij heeft nu een ontzettend goed leven bij haar nieuwe gezin. Onze andere hond is pasgeleden gestorven. Door al deze gebeurtenissen en de impact die het met zich meebrengt, hebben wij besloten geen hond meer te nemen en ons als hondenoppas beschikbaar te stellen. 

Hoe ik bij Verhuisdieren terecht ben gekomen?  Verhuisdieren stond op de voorpagina van het krantje Metro. Ik dacht gelijk: daar wil ik voor werken! Ik ging kijken of ze vacatures hadden en ja hoor, die hadden ze ook. Kort daarna sprak ik af met de oprichtster Femke en hadden wij een leuk gesprek. Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik mij dus ook bij team van vrijwilligers gevoegd.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.