Marina Haasbroek

Video-editor - vrijwilliger


Als kind was ik al dol op alle dieren. Ik had dan ook altijd mijn eigen huisdier! Muizen, ratten, eenden, konijnen, een hond en nog veel meer. Overigens niet allemaal tegelijk. De gekste huisdieren die ik gehad heb, zijn denk wandelende takken. Ik had er een stuk of 100…

Ik ben een tijd op zoek geweest naar een hond en zo ben ik ook terechtgekomen bij Verhuisdieren. Ik kwam voor een hond en vond er een vrijwilligersbaan! Inmiddels heb ik een hele leuke tweedekanshond, Puck, die ook zijn eigen Instragam account @walkingpuck heeft.

Naast Verhuisdieren werk ik voor een reclamebureau, Plein10 creative communicatie, als video-editor en animator. Video is echt mijn passie, als ik zelf niet bezig ben met het maken van een video dan kijk ik er wel één. Dus toen er bij vacatures editor stond voelde ik mij meteen geroepen om mij bij dit superleuke team te voegen.

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.