Mitchell van Plateringen

Redacteur dierenprofielen checken


Wat is een band met een dier ontzettend bijzonder! Ik kreeg mijn maatje Xima als jonge labradorpup toen ik 10 jaar was. Van haar krijg ik veel liefde en een van haar beste eigenschappen is luisteren. Ze neemt de tijd, kijkt mij aan met haar schattige blik en geeft mij een kus om te troosten wanneer ik dit nodig heb. Ik kan me zonder haar geen jongere jaren voorstellen!

Gelukkig krijgt zij veel liefde en aandacht krijgt in ons gezin. In andere huishoudens kan die situatie anders of tussentijds veranderd zijn. Daarom zet ik mij graag elke week in om voor tweedekans dieren een nieuwe omgeving te zoeken. Het fijnst van werken bij Verhuisdieren? Een leuk team en zien dat mijn geinvesteerde tijd en energie wordt beloond met nieuwe succesmatches!

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.