Mitchell van Plateringen

Redacteur dierenprofielen checken


Wat is een band met een dier ontzettend bijzonder! Ik kreeg mijn maatje Xima (vernoemd naar onze koningin) als jonge labradorpup toen ik 10 jaar was. Van haar kreeg ik veel liefde en een van haar beste eigenschappen was luisteren. Ze nam de tijd, keek mij aan met haar schattige blik en gaf mij een kus om te troosten wanneer ik dit nodig had. Helaas is zij in 2020 overleden en we missen haar enorm. Gelukkig kijk ik terug op hele fijne herinneringen met Xima tijdens mijn jongere jaren!

Xima kreeg veel liefde en aandacht in ons gezin. In andere huishoudens kan die situatie anders of tussentijds veranderd zijn. Daarom zet ik mij graag elke week in om voor tweedekans dieren een nieuwe omgeving te zoeken. Het fijnst aan werken bij Verhuisdieren? Een leuk team en zien dat mijn werk en energie wordt beloond met veel nieuwe, gelukkige succesmatches!

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.