Tijn Benedek

Projectleider Web-development & online


De nerd van het team. Ik ben waarschijnlijk de grootste dierenvriend zonder dier. Altijd opgegroeid met honden en katten. Maar ik vind het niet verantwoord om in mijn Amsterdamse appartementje een hond te nemen. Om deze reden pas ik perfect bij Verhuisdieren, want ik begrijp wanneer het geen goede match is. Ik ben 33 jaar, komt uit Ede, woon in Amsterdam en kan harder rennen dan een hazewindhond. Sinds 2016 ben ik betrokken bij Verhuisdieren. Ik ben verantwoordelijk voor de gehele webdevelopment & webdesign, gebruikerservaring (UX/UI) en beheer/optimalisatie van het online platform. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij support, marketing, branding en concept ontwikkeling. 

Via Verhuisdieren zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar

Verhuisdieren.nl is een Erkend Goed Doel

  • Verschillende manieren om te doneren
  • Veel giften zijn aftrekbaar bij de belasting
  • Zet een leuke actie op touw; wij helpen!

Via Stichting Verhuisdieren herplaats je verantwoord je hond of kat; een diervriendelijk alternatief voor het dierenasiel.

Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen

Staat je vraag er niet tussen? Mail ons: support@verhuisdieren.nl

icon-arrow-left Created with Sketch.