Skye
Skye

Skye

Verhuishond

Woonplaats

Zwijndrecht

Leeftijd

6 maand(en)

Geslacht

Teef

Formaat

Middel (35-55 cm)

Laatste update

29-09-2024

Contactgegevens

Maak een zoekprofiel aan om te zien of je een match bent.

Omschrijving

Skye is een ontzettend lieve hond. Ze is heel aanhankelijk en ligt het liefst de hele dag bij je. Ze is heel actief en heeft veel beweging nodig. Ze kan goed met andere honden. Katten waarschijnlijk ook, ze heeft de eerste 12 weken tussen de katten geleefd op de boerderij waar ze vandaan komt. Jonge kinderen kan ze minder goed tegen. Ze kan niet tegen de drukte en harde geluiden. Oudere kinderen zou geen probleem moeten zijn. Ze loopt redelijk goed aan de lijn, maar kan soms nog erg trekken. Ze is op zich zindelijk, op wat ongelukjes na. Dit gebeurd vooral nog door haar enthousiasme wanneer er iemand op visite komt bijvoorbeeld. Ze luistert goed naar haar naam en reageert ook al vrij goed op enkele commando's.

Wij vinden het verschrikkelijk dat we een ander huisje voor haar moeten zoeken. De reden is dat wij jonge kinderen hebben en heel erg aan Skye merken dat zij hier niet goed tegen kan. Door de drukte en hectiek hier in huis, wordt ze erg onrustig en zenuwachtig. Ze kruipt bijna de hele dag weg, tot de kinderen naar bed zijn. Dit is niet goed voor haar. Ondanks dat we al verschillende dingen hebben geprobeerd wordt dit alleen maar erger. Inmiddels gaat ze ook naar de kinderen happen wanneer het haar even niet aanstaat, en dit wordt steeds erger. Wij willen graag dat Skye op een plek komt waar zij zich gelukkig voelt.

We zijn dan ook op zoek naar iemand die heel veel tijd voor haar heeft, veel met haar kan wandelen en waar ze ook rust heeft. Het liefst iemand met oudere of geen kinderen. Ik weet zeker als ze in een goed huisje terechtkomt, waar ze zowel haar energie kwijt kan als haar rust heeft, dat je er een fantastische hond aan hebt en ze veel kan leren.

Verhuishond Skye

Ras
Wolfsgrauwe keeshond
Adoptiekosten
€150-€275
Reden herplaatsing
Kan niet met kinderen

Algemene info

Geslacht
Teef
Gecastreerd
Nee
Vacht
Langharig
Formaat
Middel (35-55 cm)

Thuissituatie

Kinderen
Kinderen vanaf 12 jaar
Katten
Onbekend
Honden
Ja
Alleen zijn
Ja, een paar uurtjes
Trappen lopen
Ja
Tuin of erf
Ja, noodzakelijk

Karakter

Beweging
Heel actief
Aanhankelijk
Ja
Gehoorzaam
Nee
Jachtinstinct
Nee
Allemansvriend
Ja
Speels
Ja
Waaks
Nee

Feiten

Paspoort
Ja
Gevaccineerd
Ja
Gechipt
Ja
Lichamelijke afwijkingen
Nee
Medicijnen
Nee
Speciaal voer
Nee
Gedragsproblemen
Ja
Kan in auto
Nee

Toelichting

De reden is dat wij jonge kinderen hebben en heel erg aan Skye merken dat zij hier niet goed tegen kan. Door de drukte en hectiek hier in huis, wordt ze erg onrustig en zenuwachtig. Ze kruipt bijna de hele dag weg, tot de kinderen naar bed zijn. Dit is niet goed voor haar. Ondanks dat we al verschillende dingen hebben geprobeerd wordt dit alleen maar erger. Inmiddels gaat ze ook naar de kinderen happen wanneer het haar even niet aanstaat, en wordt steeds erger. Wij willen graag dat Skye op een plek komt waar zij zich gelukkig voelt.
Adoptievergoeding 275 €

Tips

Lees de adoptietips aandachtig voor je een dier adopteert.

Tips bij adoptie

Een huisdier zoeken dat bij je past

  • Persoonlijk contact
  • Geen handel in dieren
  • Herplaatsing honden en katten vanuit eigen omgeving
  • Zoekt de juiste match

Ontvang elke dag om 6 uur nieuwe matches in je mail. Maak een zoekprofiel gratis aan.

Zoekprofiel aanmaken

Op Verhuisdieren.nl zoek je verantwoord naar jouw ideale hond, kat of konijn

Steun de stichting

  • Ontvang notificaties van nieuwe matches
  • Bekijk contactgegevens van matches
  • Support onze stichting voor 1 jaar