Succesmatch
Thalasia
Thalasia
Thalasia
Thalasia

Thalasia

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 2
  • Woonplaats van het dier: Nijkerk
  • Laatste update: 08-12-2018
  • Bekijk de video van Thalasia hier

Contactgegevens

Thalasia heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: mix
  • Adoptiekosten: Stichting
  • Reden van herplaatsing: Stichting

Omschrijving van het dier

Thalasia is nu een week of vier in Nederland. Ze is niet bang en vooral heel nieuwsgierig.
Thalasia leert snel wat er van haar wordt verwacht. Ze loopt goed mee aan de lijn en kan enkele uren alleen blijven. Wat vooral opvalt aan haar is haar rustige karakter en geduld. Ze is gek op knuffeltjes en zachte dekentjes

Naar andere honden toe is ze vrolijk en nieuwsgierig, maar ze komt snel met je mee als je verder gaat. Thalasia is heel geduldig en lief voor andere dieren. Ze wil ze graag even besnuffelen en dan is het goed.
In huis heb ik een kat. Ze gaat echt liggen wachten tot de kat haar benaderd. Alleen als de kat uit het zicht is komt ze nieuwgierig en enthousiast kijken. Wel heb ik gemerkt dat Thalasia sterk reageert op vee. Ze is vooral heel nieuwsgierig en heeft de neiging er achter aan te gaan. Als het dier stil blijft staan, snuffelt ze er aan en doet ze niks, maar als ze gaan rennen, dan rent ze er achteraan.

Thalasia is een ontzettend lieve en brave hond. Het is een echte pleaser en ik denk zeer geschikt als familiehond. Ze is lief voor iedereen. Wel blaft eigenlijk alleen als ze alleen gelaten wordt en als ze langere tijd alleen is. Dat blaffen duurt nooit lang en dan gaat ze braaf liggen wachten of slapen.

Wie Thalasia in huis neemt is een echte geluksvogel.

Toelichting

Adoptiekosten voor een hond naar Nederland is EUR 295,= dat is inclusief:
Ontworming,
Vaccinaties, volwassen honden worden gevaccineerd met een grote cocktail en rabies, Pups worden gevaccineerd naar gelang dit mogelijk is
Geïmplanteerde identificatiechip,
Europees hondenpaspoort,
Bloedonderzoek; er wordt bij volwassen honden getest op leishmania en Erlichia,
Transport naar de luchthaven,
Vlucht naar Nederland,
Vervoer van de vliegtuigkennels terug naar Spanje.

Sterilisatie van volwassen teefjes (dat is na de eerste loopsheid) gebeurt standaard bij het asiel in Spanje en is daarom bij het adoptiebedrag inbegrepen.
Het grootste gedeelte van onze reuen die op volwassen leeftijd naar NL komen zijn gecastreerd. Uitzonderingen daargelaten.