Succesmatch
Ernie
Ernie
Ernie
Ernie

Ernie

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 5
  • Woonplaats van het dier: Den Bosch
  • Laatste update: 08-12-2018

Contactgegevens

Ernie heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Europees Korthaar
  • Adoptiekosten: Nvt
  • Reden van herplaatsing: Overig

Omschrijving van het dier

Ernie is een lieve, aanhankelijke en speelse rode kater en heeft een erg nieuwsgierig karakter. Nieuwe mensen, speeltjes of ruimtes maakt hem niks uit; hij voelt zich snel op zijn gemak en bijt of krabt niet. Hij kan af en toe wel wat dominant zijn naar andere katten maar echt ruzie hebben ze nooit. Verder vindt hij het prettig om naast je te komen liggen, zowel overdag als 's-nachts en laat duidelijk merken als je te weinig aandacht aan hem schenkt.

Toen Ernie een jaar oud was heeft hij een darminfectie gehad en sindsdien krijgt hij dieetvoer voor gevoelige darmen (deze is makkelijk via de dierenarts te verkrijgen en verschilt niet in prijs met normale voeding). Voor de rest is hij kerngezond!

Toelichting

Begin volgend jaar heb ik een sabbatical gepland van maximaal een jaar en helaas heb ik nog niemand kunnen vinden die op mijn kat wil passen. Omdat de periode dat ik op reis ben vrij lang is besef ik me dat een tijdelijke oppas niet handig is, zowel voor de kat als voor de oppas zelf. Daarom zal ik op zoek moeten naar een echte kattenliefhebber die hem over wil nemen, hoe jammer ik dat zelf ook vind.