Succesmatch
Simba
Simba
Simba

Simba

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 7
  • Woonplaats van het dier: Doesburg
  • Laatste update: 05-01-2019

Contactgegevens

Simba heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Jack Russel terriër
  • Adoptiekosten: Nvt
  • Reden van herplaatsing: Scheiding

Omschrijving van het dier

Hoi ik ben Simba.
Ik ben een Jack Russell, bijna 7 jaar oud en gecastreerd.
Ik ben een hond met veel energie en speel graag met de bal en andere hondenspeeltjes. Ik houd van het water en kan ook zwemmen. Loslopen kan ik ook heel goed en ik blijf dan altijd bij je in de buurt. Ik ben wel bang voor grote vreemde honden en kan dan vluchten. Dus bij zien van een grote hond kan ik het beste even aangelijnd worden. Kleinere honden vind ik wel leuk en kan ik goed mee spelen.
Ik kan goed alleen thuis zijn voor een paar uur. En blijf dan ook rustig slapen.
Wel ben ik bang voor vreemde mensen die mij willen aaien. Ik kan dan blaffen en grommen, maar zal niet bijten. Ik ben opzoek naar een lief baasje die ook veel geduld heeft met mij. Ik zal nooit enthousiast op iemand aflopen, ik kijk liever van een afstandje. Misschien kan ik getraind worden om van mijn angst af te komen.

Mijn oude baasje heeft een dochtertje gekregen en hier wordt ik heel onrustig van. Ik vind haar wel leuk maar kan de stress niet heel goed verwerken. Graag woon in dan ook bij mensen zonder kleine kinderen en die tijd hebben voor leuke wandelingen met mij.

Toelichting

De reden voor de herplaatsing is omdat ik een alleenstaande moeder ben. En weinig tijd heb om lange wandelingen te maken en de aandacht te geven die hij verdiend. Ook word hij onrustig van mijn dochtertje die natuurlijk veel rondrent in huis. Hierdoor blaft en piept hij veel.