Succesmatch
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango

Mango

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 6
  • Woonplaats van het dier: Cuijk
  • Laatste update: 08-12-2018

Contactgegevens

Mango heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Rhodesian Ridgeback
  • Adoptiekosten: Geen
  • Reden van herplaatsing: Overig

Omschrijving van het dier

Mango is een schat van een hond, lief voor iedereen, groot en klein. Op zijn tijd lekker speels maar ze ligt ook graag lekker te luieren. Ze woont hier samen met onze Ridgeback reu en ze zijn echte maatjes.

De reden waarom we voor Mango een nieuw huisje zoeken is het feit dat ze sinds onze verhuizing naar een nieuwe woonwijk teveel prikkels krijgt tijdens het uitlaten. Ze trekt dan erg hard aan de riem en ik kan haar dan niet de baas. Daarbij merken we dat onze andere hond er last van heeft dat we ons zo moeten focussen op Mango. Een lastige situatie die niet verandert. En dit heeft ons doen besluiten een nieuw baasje te zoeken. We vinden het heel verdrietig maar we willen het beste voor Mango.

Toelichting

Zoals omschreven is het voor Mango beter als ze in een omgeving komt te wonen waar ze tijdens het uitlaten niet teveel prikkels krijgt, of een plek bij mensen die een beetje achteraf wonen. Ze ligt ook heel graag lekker buiten in het zonnetje zodra die schijnt.