*SPOED: Bink*
*SPOED: Bink*
*SPOED: Bink*
*SPOED: Bink*
*SPOED: Bink*

*SPOED: Bink*

Oppashond – Gastgezin

 • Leeftijd: 1
 • Woonplaats van het dier: Venhorst
 • Laatste update: 14-01-2019

Contactgegevens

Om de contactgegevens te zien moet je een account aanmaken en met dit dier matchen in je zoekprofiel.

Over de hond

 • Ras: Podenco mix
 • Locatie: Bij oppas thuis

Omschrijving van het dier

Bink verblijft momenteel op Gran Canaria maar we zijn voor hem op zoek naar een gastgezin in Nederland zodat hij zich hier verder kan socialiseren.

**Bink is erg ongelukkig in de rescue en heeft het zwaar, hij is ontzettend mensgericht en we zijn voor hem dan ook met spoed op zoek naar een opvanggezin in Nederland (of adoptiegezin natuurlijk) waar hij lekker mag bijkomen en gaan genieten van zijn eigen, warme mand. Wie geeft Bink deze kans?**

Prachtige Bink werd gevonden op straat, hij is daar meegenomen door iemand die onze hulp heeft ingeroepen om Bink onderdak te bieden bij ons in de opvang. Bink bleek geen chip te hebben en een baasje werd niet gevonden. Deze vrolijke snuiter is altijd blij en enthousiast, hij is duidelijk gewend om bij mensen te zijn en hij lijkt het thuis leven gewend te zijn, Bink loopt namelijk goed mee aan de lijn en zijn hokje blijft ook netjes schoon ondanks de vele uren die hij hier verblijft. Bink is een echte mensenhond, hij houdt van gezelligheid en hij vindt het geweldig om samen met je te werken. Hij is ook erg slim en leergierig en een grote vriend van iedereen. Van knuffelen kan lieve Bink geen genoeg krijgen, hij kan heerlijk genieten van de aandacht die hij krijgt. Ook met andere honden kan Bink het prima vinden, hij doet het heel goed in de groep zowel met reutjes als met teefjes. Spelen kan hij ook als de beste en hij vindt het heerlijk om lekker te rennen en gek te doen met zijn hondenvriendjes, ook alleen vermaakt hij zich prima met een balletje of speeltje. Dit prachtige mannetje heeft een geschatte leeftijd op 28.04.2017, hij weegt 15 kilo en hij is gecastreerd. Bij Bink is helaas hartworm geconstateerd waar hij nu voor wordt behandeld. Binnenkort is deze lieverd helemaal klaar voor een nieuw avontuur in zijn jonge leven, als je op zoek bent naar een maatje en vriendje voor het leven dan heb je met Bink de juiste hond te pakken.

Wij zijn op zoek naar gastgezinnen, een leuke en vrijwillige, maar vooral verantwoordelijke taak. Ben je bereid om een hond de voorbereiding te geven op een gouden mandje bij een liefhebbend adoptiegezin en ben je bereid de hond in zijn/haar eigen tempo wegwijs te maken in bijvoorbeeld het leren alleen zijn, de basiscommando's, misschien zindelijk worden, en heb je daar voldoende tijd en geduld voor? Dan zoeken we jou! Lijkt het u leuk om een hondje op te vangen? Stuur dan een mailtje naar het emailadres.

--------------------------------------------------------------------------------------------
De honden komen uit situaties waar alleen zijn in huis in de meeste gevallen niet aangewend is. Houd u er svp rekening mee dat elke hond in een nieuwe omgeving dit in kleine stapjes zal moeten aanleren. Neemt u hier in ieders belang dan ook voldoende tijd voor.

Periode

  Vanaf januari 2019

Wensen

 • Ervaring: Ja, graag
 • Vergoeding: Nee, ik zoek een vrijwilliger
 • Referenties: Nee, niet noodzakelijk

Thuissituatie

 • Katten: Onbekend
 • Honden: Ja
 • Kinderen: Ja

Lees hier meer over de aandachtspunten bij het adopteren van een buitenlandse hond