Succesmatch
Tiamo
Tiamo
Tiamo

Tiamo

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 2
  • Woonplaats van het dier: Maastricht
  • Laatste update: 12-02-2019

Contactgegevens

Tiamo heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Maine Coon
  • Adoptiekosten: Geen
  • Reden van herplaatsing: Klikt niet met andere huisdieren

Omschrijving van het dier

Tiamo is een super lieve kroelkat, hij is erg aanhankelijk en graag in je buurt. Ook lief voor kinderen maar gaat niet goed samen met andere katten/kittens. Met 1 hondje dat rustig is gaat het wel oke.
Hij eet graag royal canin Maine coon brokken.

Toelichting

De reden van herplaatsing is dat ik nu 5 honden heb, waaronder 3 pups, en Tiamo niet overweg kan met de pups en zich steeds meer boven terugtrekt tegenwoordig. Hij gaat ook erg graag naar buiten maar hier is het niet echt katvriendelijk helaas. Voorheen zat hij nog graag in de aanbouw die ik speciaal voor hem gebouwd heb maar sinds de pups er zijn, nu 3 mnd, wil hij daar ook niet meer verblijven. Ik vind dat erg zielig voor hem en gun hem een beter thuis waar hij zich prettiger voelt.
Hij is nl altijd heel graag in mn buurt en nu zit hij weg te kwijnen.
Ik zoek voor hem dus mensen die veel thuis zijn en echt tijd en aandacht voor hem hebben. Hij verdient dat echt!
Ik vraag voor hem een vergoeding van ong 200 euro, wil er zeker van zijn dat hij goed terecht komt. U krijgt ook al zijn spullen mee zoals grote kattenbak, grote reisbench, voer, speeltjes, mandje en voer en drinkbak.