Succesmatch Zorro

Zorro

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 1
  • Woonplaats van het dier: Leidschendam
  • Laatste update: 18-04-2019

Contactgegevens

Zorro heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: Mix Friese Stabij en Straat Hond
  • Adoptiekosten: €150-€275
  • Reden van herplaatsing: Tijdgebrek

Omschrijving van het dier

Zorro is een lief en aardige speelse pup van 1 jaar, hij is dol op spelen, en vind andere mensen zeer bijzonder, hij kent de commando's : Zit, Blijf, Af, Naast dank zij de puppy cursus, zodra de bel gaat, gaat hij blaffen, we zijn er mee bezig om hier het commando Stil voor te gebruiken met het Commando : Hier heeft hij nog super moeilijk mee, hij gaat er liever gelijk van door hij heeft dan zo iets van "Spelen!!". Hij heeft 2 manden 1 grote en 1 kleine en beide vind hij wel fijn maar op de grond of op de bank liggen is ook zeer ideaal voor hem, hij kan ook zeer ondeugend zijn en dit is dan ook niet vreemd voor zo een jonge hond.

Toelichting

Wij moeten met pijn in ons hart onze lieve hond weg doen ivm tijdgebrek, Ik ben een alleenstaande moeder die veel moet werken om de boel draaiende te houden, me dochter zit merendeels op school en dat gaat in de nabije toekomst meer worden en ze moet daar naast ook nog stages gaan lopen, en we vinden het super erg dat hij dan alleen heel veel uren thuis is, en dat kunnen we hem niet aan doen, wij vragen voor onze hond een bedrag van €275,-. Dit bedrag is tot stand gekomen door, onze eigen aanschaf toen der tijd en de vaccinatie's voor hem, en ontwormingspillen, hij is nog niet geholpen.