Succesmatch
Lucky
Lucky

Lucky

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 1
  • Woonplaats van het dier: Emmeloord
  • Laatste update: 10-05-2019

Contactgegevens

Lucky heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Europees korthaar
  • Adoptiekosten: €50-€100
  • Reden van herplaatsing: Stichting

Omschrijving van het dier

Het is een lieve huiskat, zijn opzoek naar ook een gezin die hem van plan is binnen te houden of op een balkon. Hij is bij ons nooit buiten geweest alleen op het balkon. Zoals ik al zei hij is een lieve huiskat, komt graag kroelen en graag bij je liggen. Zodra het druk word in huis zoekt hij een rustig plekje en komt weer te voorschijn zodra het weer rustig is. Verder zoekt hij graag aandacht bij je, hij komt uit een gezin met peuters alleen van de peuters blijft hij uit de buurt, is niet aanvallend of vijandig maar blijft gewoon uit de buurt. Met pijn in ons hart doen we afstand van hem.

Toelichting

Ik ben nu een aantal maanden zwanger en sinds ik zwanger ben toont hij jaloezie en markeert hij zijn territorium in huis af en toe. Nu ik steeds verder in de zwangerschap ben word het mij te zwaar om dat op te ruimen.

Voor adoptie kosten willen we minimaal 50 euro, uit voorzorg voor het handelen in de poes en er zeker van te zijn dat hij naar een gezin gaat die hem echt wilt. Daarnaast doen we hem met pijn in ons hart weg want het is echt zo’n lief beestje.