Succesmatch
Snoes
Snoes
Snoes

Snoes

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 10
  • Woonplaats van het dier: OOSTERWOLDE FR
  • Laatste update: 21-03-2019

Contactgegevens

Snoes heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Huis tuin en keukenkat
  • Adoptiekosten: Geen
  • Reden van herplaatsing: Klikt niet met andere huisdieren

Omschrijving van het dier

Snoes is een lieve aanhankelijke poes van 10 jaar. Ondanks haar leeftijd is ze speels. Het liefst wordt ze de hele dag gekroeld en geknuffeld. Ook ligt ze graag in de vensterbank in het zonnetje.
Ze is gek op kinderen .

Toelichting

We hebben hier nog een kater van dezelfde leeftijd die altijd zijn eigen gangetje gaat; kan zelf in en uit en leeft zoals een normale kat doet. Snoes en hij kunnen elkaar sinds een jaar of 2 niet meer verdragen. Snoes leeft boven en sluipt soms s'nachts uit het slpkmr raam om toch naar buiten te kunnen.
Overdag durft ze niet omdat ze bang voor hem is. Zodra hij in de buurt komt begint ze te blazen en te brommen. Hij negeert het eerst maar als het te lang duurt grijpt hij haar.
Ik haal haar dagelijks naar beneden en als ik erbij ben gaat het redelijk; zodra ik eruit ga is het mis. Dus als ik weg ga eerst de katten eruit.
Ik vind het zielig voor Snoes dat ze overdag niet lekker in en uit kan zoals die andere kat. En dat ze voortdurend in angst leeft.
Ik gun haar een rustige en vredige leefomgeving. Ze kan heel goed binnen zijn( ze is de hele winter niet buiten geweest). Ze geeft dat zelf aan.
Wie bied haar een fijne plek waar ze lekker haarzelf kan zijn.