Succesmatch
Turka
Turka
Turka

Turka

Verhuishond - zoekt baasje

  • Leeftijd: 2
  • Woonplaats van het dier: Kampen
  • Laatste update: 01-06-2019

Contactgegevens

Turka heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de hond

  • Ras: kruising
  • Adoptiekosten: €275-€350
  • Reden van herplaatsing: Stichting

Omschrijving van het dier

Turka zit sinds een tijdje in de opvang en geniet met volle teugen van alle aandacht en liefde die ze dagelijks mag ontvangen.

Turka moet soms zelfs nog erg wennen aan alle liefde die haar aangeboden wordt. Ze kan zich enorm verbazen wanneer ze uitgenodigd wordt op schoot. Ze is zo blij en dankbaar en geniet enorm van een schoot om in te liggen.

Je kan aan Turka merken dat ze liefde heeft gemist. Het is erg belangrijk voor haar om een diepe band te voelen met haar baasje.

Turka is ook helemaal DOL op haar speeltjes. Ze is zo intens blij met zoveel speeltjes dat ze maar moeilijk kan delen. Wanneer een andere hond in de buurt komt van haar speeltje kan ze ook even brommen. Het is ook moeilijk; voor je het weet kaapt iemand je speeltje weg!
Dit lieve dotje is al helemaal zindelijk. Wanneer ze nodig moet geeft ze het ook aan. Dan loopt ze zenuwachtig rondjes in huis.

Turka is een typisch meisje-meisje. Tutten vind ze heerlijk. Lekker geborsteld worden, poeh, dat is genieten voor deze chica. Ook wassen ziet ze als een spa momentje en kan heerlijk genieten van een shampoo massage.

Turka begint zich steeds meer te ontplooien en begint nu ook met spelen. Een balletje vind ze steeds leuker.

Het is voor Turka nog moeilijk om alleen te zijn, dit zal opgebouwd moeten worden. Ze heeft zekerheid nodig; een vast baasje die haar niet meer laat gaan.

Met katten is Turka niet zulke goede vriendjes.

Wie wil Turka laten zien wat onvoorwaardelijke liefde is?

Toelichting

Ons adoptiebedrag is 325 euro, waarvan 250 euro naar het asiel gaat voor de onkosten, zoals chip, paspoort, entingen, bloedtesten 4 en sterilisatie of castratie. Van de resterende 75 euro betalen wij de kosten om de desbetreffende hond naar Nederland te laten vervoeren deze zijn dan al in Nederland. Wij betalen circa 60 euro voor het transport van Spanje naar Nederland en die 15 euro is voor de onkosten van de stichtingsbus om de honden op te halen vanaf de diverse luchthavens.


Lees hier meer over de aandachtspunten bij het adopteren van een buitenlandse hond