Succesmatch
Luna
Luna
Luna

Luna

Verhuiskat - zoekt baasje

  • Leeftijd: 7
  • Woonplaats van het dier: Utrecht
  • Laatste update: 16-06-2019

Contactgegevens

Luna heeft inmiddels een nieuw thuis gevonden via Verhuisdieren.
Ben jij nog op zoek jouw ideale match? Maak dan een zoekprofiel aan ontdek welke dieren er bij je passen. Vind je het leuk om succesverhalen te zien of te lezen? Klik dan hier.

Over de kat

  • Ras: Europees korthaar
  • Adoptiekosten: Geen
  • Reden van herplaatsing: Overig

Omschrijving van het dier

Luna is een vrolijke, lieve en aanhankelijke poes, met een prettig eigen willetje. Ze is een kleine kat (minder dan 6 kilo), een mooie dame met genoeg pit. Echt een speelse lieverd, die je een hoop aandacht en plezier geeft. Luna is aanhankelijk, vindt thuis bij het baasje zitten het mooiste wat er is, ze is dol op een fijne knuffel. Luna houdt van de spotlights en voelt zich een goed vriendje van de baas. Ze is lief en pienter, kan met passie over je benen komen liggen voor het gezamelijke genot van een rustmoment.
Luna is goed opgevoed, luistert naar haar naam, komt aanhuppelen als je weer thuis komt. Ze is vrolijk, pienter en warm.

Toelichting

Luna moet verhuizen omdat ik verhuisd ben en de nieuwe buren haar niet accepteren en haar pesten en treiteren. Ik wil die strijd niet op deze manier aangaan en vind het overdreven hoog oplopen. Ik wil dat ze het fijne, warme huis krijgt dat ze verdient, met iemand/mensen die haar waarderen om de heerlijke, leuke poes die het is. Ik vond haar een lieverd en heb vaak om haar grapjes gelachen.